Frisbeegolf Tour 2 🥏

Sunday 28. April 2024

Nydelig vær, flott deltakelse, men noko utfordrende vindforhold då 18 stk stilte til turnering onsdag 24/4. Dette var andre turnering i årets Frisbeegolf Tour.
Henrik Junge viser at han har funne formen. Etter at han spelte 7 under par forrige onsdag, fulgte han opp denne onsdagen med ein runde på 6 under par. Imponerende kasting i slike vindforhold. I tillegg deltok Henrik på storturnering på Ålgård forrige lørdag der han blant ca 90 deltakere vant heile turneringa.👏👏👏
Khiem Nguyen har også fått ein god start på årets tour. Med ein runde på PAR forrige onsdag og -4 denne onsdagen, viser han at ambisjonene i år er å ta opp kampen med fjorårets vinner, nevnte Junge. Anders Koppang m/fleire ligg også godt an i sammendraget så her har Facebook-skribenten god tru på spenning til siste slutt🏆

To pizzakort fra Pizzabakeren Stord delte me ut også denne onsdagen. Henrik Junge vant pizza for sin innsats på toppen av pallen i klasse 1, mens ein kjent pizza-vinner her i parken, Thomas Sørheim vant den siste i loddtrekning🍕 Kristtornskogen gratulerer vinnerne!🤩

Topp 5 klasse 1.

  1. Henrik Junge, 54 -6
  2. Khiem Nguyen, 56 -4
  3. Lars Sleen, 60 PAR
  4. Torgeir Johannesen, 61 +1
  5. Anders Koppang, 61 +1

Ingen deltakere i klasse 2 denne veka.

Ny turnering allerede kommende onsdag kl 17:00!🥏

Legg igjen en kommentar

Kristtornskogen Golfpark drives med kraft fra WordPress. Design: 0. Koding: unbornchikken.com.