Frisbeegolf Tour 2 đŸ„

Sunday 28. April 2024

Nydelig vÊr, flott deltakelse, men noko utfordrende vindforhold dÄ 18 stk stilte til turnering onsdag 24/4. Dette var andre turnering i Ärets Frisbeegolf Tour.
Henrik Junge viser at han har funne formen. Etter at han spelte 7 under par forrige onsdag, fulgte han opp denne onsdagen med ein runde pĂ„ 6 under par. Imponerende kasting i slike vindforhold. I tillegg deltok Henrik pĂ„ storturnering pĂ„ ÅlgĂ„rd forrige lĂžrdag der han blant ca 90 deltakere vant heile turneringa.👏👏👏
Khiem Nguyen har ogsĂ„ fĂ„tt ein god start pĂ„ Ă„rets tour. Med ein runde pĂ„ PAR forrige onsdag og -4 denne onsdagen, viser han at ambisjonene i Ă„r er Ă„ ta opp kampen med fjorĂ„rets vinner, nevnte Junge. Anders Koppang m/fleire ligg ogsĂ„ godt an i sammendraget sĂ„ her har Facebook-skribenten god tru pĂ„ spenning til siste slutt🏆

To pizzakort fra Pizzabakeren Stord delte me ut ogsĂ„ denne onsdagen. Henrik Junge vant pizza for sin innsats pĂ„ toppen av pallen i klasse 1, mens ein kjent pizza-vinner her i parken, Thomas SĂžrheim vant den siste i loddtrekning🍕 Kristtornskogen gratulerer vinnerne!đŸ€©